Nienke, Tim & Mats | New Born Day in the Life fotografie

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Oooooh deze serie is zo lief! Wat heb ik toch een mooi beroep. In februari mocht ik de pasgeboren Mats en zijn papa en mama vastleggen. Het was een halve day in the life sessie. Zoals je misschien wel weet leg ik dan alles vast precies zoals het is. Dus bij mij geen mutsjes, dasjes en zoetigheid, maar echte beelden. Alhoewel … zoet is deze sessie wel, want wat een heerlijk zoet schatje is Mats. Ik heb genoten van deze fotosessie. Ook zo mooi om te zien hoe de pasgeboren papa en mama omgaan met hun kleintje. Het herinnert me aan de tijd dat ik net moeder was. Dat je zo heerlijk aan het genieten bent, maar soms ook zo onzeker omdat je niet weet waarom je kindje huilt … en dan het moment dat je je kindje de fles of de borst gaat geven. Ik kon dan evcht helemaal de tijd vergeten en zo opgaan in mijn kind. Hele dagen heb ik naar ze gestaard. Zo verliefd! En die liefde zag ik bij Nienke en Tim ook. Ik vond het een eer om dat vast te mogen leggen. Benieuwd? Bekijk hieronder de foto’s.

Krijg jij binnenkort een kindje of heb je al kinderen? Neem dan gerust contact me me op voor meer info. Je kunt ook alvast even kijken op deze link om te zien wat een day in the life sessie precies inhoud.