Over mijn fotografie

De echte momenten vangen, dat is waar het om draait in mijn fotografie. Er is al genoeg nepheid in deze wereld en met mijn fotografie wil ik het leven vastleggen zoals het is. Dit doe ik tijdens gezinssessies, bruiloften, maar ook voor je bedrijf. Jouw echte verhaal vertellen dat is waar het om draait. Mijn foto’s zijn vaak wat rauwer, veel zwart wit en altijd met veel emotie en interactie. Ik heb vaak nagedacht over wat mijn why is wat fotografie betreft. Ik denk dat ik het deze eindelijk gevonden heb; echte pure fotografie, het leven zonder filter vastleggen en daarmee jou als klant blij maken. Daarnaast wil ik bewustzijn creëren dat echt en jezelf zijn gewoon het allermooiste is wat je jezelf cadeau kunt doen. Dat dus :-). Het leuke is dat je dit ook echt terug ziet in mijn foto’s. Je huilende kind? Zet ik gewoon op de foto. Die bulderende lach van je partner? Ook die vang ik. Een liefdevolle blik, een traan, plezier …. gewoon echte momenten die bij het leven horen, precies zoals het is. 

Wil jij nu ook je leven zonder filter vast laten leggen? Herinneringen creëren? Boek dan een sessie hieronder.

Day in your family life

Of je kleintje nu net geboren is of dat je kids al wat ouder zijn, een day in the life gezinssessie is altijd een goed idee …

€ 375,-

Day in your business life

Jouw bedrijf, jouw missie en natuurlijk jijzelf vastgelegd op beeld. Samen gaan we jouw verhaal vertellen met beelden die je kan gebruiken voor je website, je social media en andere reclame uitingen.

v.a. €595,-

Most important day of your life

De liefde! Zoiets moois, zo’n mooi verhaal om vast te leggen. Dat doe ik dan ook graag. Ga jij trouwen? Bel me dan voor een kopje koffie (of thee voor mij dan 🙂 en dan bespreken we jullie wensen. 

v.a. €1299,-

Het leven zonder filter ...