Over Irene

Ik ben Irene en mij moet je hebben om jouw leven en business op een creatieve, pure manier vast te laten leggen.

Haha, nou dat is wel erg daadkrachtig. Iets wat ik normaal niet zo ben, maar wel wat meer zou willen zijn. Ik ben een spontane vrouw, moeder, dochter, zus en vriendin van 43 jaar en al sinds 2009 fotograaf. Dit werd nog wel eens afgewisseld met reisbureaumedewerkster, blogger, community founder, wereldreiziger en organisator van evenementen. Lekker veelzijdig typje dus. Maar fotografie was er altijd. Die echte momenten van het leven vastleggen, dat is wat ik doe. Niet nep, klaar met die “filter-alles-moet-perfect” maatschappij. Gewoon precies hoe het echt is. Die ene rimpel, die grijze haar, het huilende baby-tje, het lachende kind, de trotse vader … momenten van het leven die zichtbaar mogen zijn. Dat is wat ik doe als fotograaf; de wereld wat mooier maken door de echte momenten en emoties vast te leggen.

Naast dit alles ben ik ook moeder van 3 prachtige meiden van 13, 11 en 7 jaar. Ik probeer af en toe streng doch rechtvaardig op te voeden, maar dat gaat me niet altijd goed af. Ik ben liever de “alles kan en mag hippie” moeder die ook nog eens graag met haar kids de wereld verkent. De wereld over reizen is mijn grote passie. Nieuwe culturen, nieuwe impulsen … ik hou ervan.

Mijn andere passie is persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er dol op en het liefst plan ik iedere week wel een mooie sessie die mij weer nieuwe inzichten geeft. Omdat ik daar het noch het geld noch de tijd voor heb hou ik het vooral bij mediteren op het strand. Dat probeer ik wel iedere dag te doen en dat is ook aardig haalbaar want ik woon op ongeveer 300 meter vanaf het strand. Wat een kadootje.

Creatief is ook nog zo’n woord dat goed bij me past. Niet alleen in het creëren van dingen, maar ook in het oplossen van problemen of zaken op een andere manier bekijken. De slogan “leven buiten de lijntjes” past dan ook wel goed bij me. Mijn creativiteit “flowt” het beste als je me lekker mijn gang laat gaan. Ook tijdens een fotosessie. Daarom past het concept “DAY IN THE LIFE” zo goed bij me. Ik denk dat dit de puurste vorm is van fotografie.

Zelf ben ik altijd dol op weetjes van iemand, dus bij deze die van mij:

Wist je dat ik …

 • dol ben op Nutella en het liefst de pot leeg eet met een lepeltje … heel langzaam
 • twee wereldreizen van een half jaar heb gemaakt met mijn gezin
 • zelf 10 jaar lang de aardbol over heb gezworven voordat ik kids kreeg
 • nu in een heerlijk huisje woon aan het strand
 • ook interieurfotografie doe
 • een hele verzameling Maria beeldjes en schilderijtjes heb
 • Zuid Amerika fan ben
 • een hippie by heart ben
 • mijn lievelingsauto een lelijk eendje is
 • ooit wil emigreren naar Ibiza
 • En een tijdje wil wonen op wielen

Dus dit ben ik. Ik zou het leuk vinden jou ook te leren kennen! Heb je vragen over een sessie, mijn werkwijze of wil je iets bespreken met me? Je mag me altijd bellen of appen op 06 10 266 777, gezellig! En wie weet sta jij binnenkort wel voor mijn lens. Lijkt me super.

Day in your family life

Of je kleintje nu net geboren is of dat je kids al wat ouder zijn, een day in the life gezinssessie is altijd een goed idee …

€ 375,-

Day in your business life

Jouw bedrijf, jouw missie en natuurlijk jijzelf vastgelegd op beeld. Samen gaan we jouw verhaal vertellen met beelden die je kan gebruiken voor je website, je social media en andere reclame uitingen.

v.a. €595,-

Most important day of your life

De liefde! Zoiets moois, zo’n mooi verhaal om vast te leggen. Dat doe ik dan ook graag. Ga jij trouwen? Bel me dan voor een kopje koffie (of thee voor mij dan 🙂 en dan bespreken we jullie wensen. 

v.a. €1299,-

Het leven zonder filter ...