Day in your business life

Hey jij daar! Leuke, creatieve ondernemer. Eindelijk heb je het gedaan. Je hebt je ingeschreven bij de KVK, je mooie idee de wereld in geslingerd, mooie website … maar wat zeg je nu? Heb je beknibbeld op de foto’s? En die zijn nog wel zo belangrijk. Beelden die jouw verhaal vertellen, beelden die vertellen wat jij te brengen hebt.

Tijdens de day in the business life personal branding shoot loop ik 2 – 3 uur met je mee en gaan we jouw verhaal vastleggen. Van te voren plannen we een spar-sessie in van een uur om te bespreken wat je over wilt brengen naar je klanten toe en hoe we dat gaan doen.

Ik ben van mening dat authenticiteit het beste werkt. Daarom echte, pure foto’s die jou en je dienst het beste laten zien.

Spreekt dit je aan? Wil je jezelf zichtbaar maken? Boek dan nu een day in the business life sessie. Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Je krijgt dan een sparsessie, een heerlijke relaxte ochtend of middag waarin we jouw verhaal vastleggen en 30 bewerkte foto’s op hoge en lage resolutie. En deze foto’s mag je ook nog eens gebruiken voor al je social media, je website en andere reclame uitingen. Leuke deal toch? Spreek ik je snel?

Een day in your business life kun je boeken voor € 475,- exBTW

P.S. deze sessie is ook voor de ondernemers die al een tijdje bezig zijn hoor 🙂 

Business zonder filter ...