Most important day of your life

Daar zat ie dan … op zijn knieën bij de ondergaande zon … of misschien zat zij daar wel op de hoogste berg van Europa of misschien hebben jullie het op de bank besloten tijdens een Netflixserie … anyway, jullie gaan trouwen! Spannend en leuk tegelijk. De dag na het aanzoek begint het grote regelen, want hoe gaan jullie eigenlijk trouwen? Wat willen we eigenlijk? Internet afstruinen naar jullie perfecte locatie, de juiste sfeer bepalen en wie nodigen we uit? Heel veel dingen om aan te denken. De fotograaf is een van die dingen die je toch wel als eerste vast wilt leggen, tenzij je ome Bob al hebt geregeld. (Dit raad ik overigens niet aan) (echt niet doen) (te vaak spijtbetuiging gehoord van stellen die “ome Bob” hadden geregeld) Dus … de fotograaf! Waar moet deze aan voldoen. Wie weet ben je al even aan het zoeken en heb je al door dat er heel veel leuke en goede bruidsfotografen zijn. Het wordt je dus niet makkelijk gemaakt om een keuze te maken. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als je een fotograaf kiest:

  • Stijl
  • Budget
  • Klik

En ik denk nog wel dat die laatste het allerbelangrijkste is. Ik ga per slot van rekening je hele dag vastleggen en je wilt wel dat ik een prettig persoontje ben. Laat ik dat nu best zijn.

Mijn stijl is documentaire storytelling. Ik kom het best tot mijn recht als er zo min mogelijk geregisseerd is en ik op zoek mag gaan naar de echte momenten. Die ene traan van je zus, die aanstekelijke lach van die vriend of de liefdevolle blik tussen jouw en je lief … dat is wat ik zoek en vastleg. Jullie verhaal op een pure en echte manier. Dus ben je zelf een relaxt stel die op zoek is naar een creatieve, relaxte, empatische en spontane fotograaf? Bel me dan! Dat kan op 06 10 266 777.

Jouw “most important day of the life” reportage boek je vanaf €1299,- *

* dit tarief is inclusief 6 uur fotografie en ongeveer 250 bewerkte foto’s op hoge resolutie. Ieder extra uur kost €100,- en dan krijg je natuurlijk meer foto’s. Een album kun je zelf maken of door mij laten maken. Die tarieven kunnen we bespreken tijdens ons kennismakingsgesprek. 

Your most important day zonder filter ...