Day in your family life

Of je kleintje nu net geboren is of dat je kids al wat ouder zijn, een day in the life gezinssessie is altijd een goed idee.

Misschien denk je nu; is dat niet ongemakkelijk zo’n fotograaf in huis. Ja … de eerste twee minuten. Daarna hoor ik gewoon bij het gezin en leg ik jullie verhaal vast. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; dit is zo waardevol. Op het moment zelf lijken het misschien kleine en onbelangrijke momenten, maar hoe ouder de foto’s (en de kinderen) worden hoe waardevoller. Als ik even voor mezelf spreek ben ik een hoop maniertjes en gewoontes vergeten van mijn kinderen. Ik ben zo blij dat ik dat allemaal heb vastgelegd. Die relaxte zondagochtend, die drukke school/sport/speel dag en die gezellige dag uit met het hele gezin. Gewoon precies zoals het is. No filter, maar the real thing. Dus ja, ook het huilende kind komt in de selectie, de bulderende lach, de liefdevolle momenten … alles wat is mag er zijn.

De sessie duurt ongeveer 3-4 uur. Bijna een dagdeel dus. Hierin kun je alles doen wat je maar wilt. Lekker ontbijten, in bad, spelen, fietsen, op de bank liggen, je dagelijkse routine … ik leg alles vast wat jullie als gezin tijdens die uren doen. Vooraf hebben we contact en wil ik alles weten over je gezin om me goed voor te bereiden op de sessie. Na afloop krijg je een hele reportage van 50 foto’s in hoge resolutie toegestuurd op USB. Deze kun je afdrukken of er misschien wel een album van maken. Geen zin om een album te maken? Dat kan ik ook voor je doen. Check hier de mogelijkheden.

Denk je nu; dat is iets voor mij en mijn gezin! Check hier de beschikbaarheid en reserveer gelijk je plekje.

De day in the family life kost €375,-

Is je kindje net geboren en wil je geen moment missen van het eerste jaar? Boek dan de superspeciale jaar sessie. Een heel jaar iedere maand kom ik een aantal foto’s maken van je kindje. En aan het einde van het jaar krijg je een fantastisch “eerste jaar” boek met de gekozen foto’s. Zo zie je je kindje groeien en geloof me; dat gaat heel hard in het eerste jaar. Het lijkt wel of ongeveer alle in dit jaar gebeurd. Eerste lachje, tandjes, kruipen … wil je dit allemaal hebben vastgelegd boek dan deze bijzondere sessie.

Wil je een eerste jaarsessie boeken? Dit kost € 3500,- inclusief een prachtig eerstejaars album van je kindje van 25 x 25 cm.

Het familieleven zonder filter ...