Levina & Dirk | Intieme bruiloft in Salamanca | Spanje

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Als je als bruidsfotograaf mee mag naar het buitenland is dat natuurlijk supergaaf! Ik was dan ook heel blij met de aanvraag van Levina en Dirk. Zij hebben elkaar ontmoet in Salamanca en nu ze gingen trouwen ging dat natuurlijk ook daar gebeuren. Wauw! Wat een geluksvogel was ik dat deze dag vast mocht leggen. En wat een te gekke stad is Salamanca. Dirk heeft er een jaar gestudeerd dus kent de stad op zijn duimpje. Daarom begonnen we de dag met een rondleiding door Salamanca. We liepen langs mooie gebouwen, maar ook langs plekjes waar ze als stel veel herinneringen aan hebben … je kunt je voorstellen dat dat voor hilarische momenten zorgde. 

Die middag was het zover; Drik en Levina gingen elkaar het ja-woord geven. Niemand wist waar ze dat gingen doen, en ze hadden het ook goed geheim gehouden. Wat nog wel een uitdaging was, want de gasten waren er al ongeveer 10 keer langs gelopen. Het was namelijk in de accommodatie. En ook hier weer; WAUW! We sliepen met zijn alleen in een oude campus van de universiteit van Salamanca. Vroeger voor studenten, nu voor toeristen. En in dit gebouw zit een kerkje. Zo ontzettend mooi en stijlvol! Verrast kwam iedereen het kerkje binnenlopen; zo mooi om al die reacties te zien. 

Na de ceremonie was het tijd voor het diner. Niks geen fancy restaurant, maar hun lievelings restaurant tijdens hun studententijd. Een typisch Spaans restaurantje met TL licht. GEWELDIG! En het eten? Dat was fantastisch. Nee, voor Levina en Dirk geen standaard bruiloft en laat ik dat nu net helemaal fantastisch vinden 🙂 

De dag werd afgesloten met een kroegentocht en daar kon een traditionele tequila slam niet ontbreken …