DAy in the Life
fotografie

Iets voor jou?

Hoe vaak komt het nog voor dat je ECHT tijd vrij maakt voor je gezin? Gewoon zomaar om te spelen, te knuffelen en elkaar écht te zien. Sporten, werken, school en een sociaal leven slokken ons op. Druk hebben we het allemaal, ja ook de kinderen, en tijd voor elkaar maken schiet er vaak bij in. Hoe fijn zou het zijn als je dit vaker gaat doen?
Tijdens een day in the life sessie maak je deze tijd voor elkaar. Zo kan ik de echte liefde, herinneringen en echte momenten vastleggen. Geen opsmuk, cheesy smiles of ongemakkelijk poseren. Nee, alleen echte momenten.
Ik gun dit iedereen. Maar heel bekend is het nog niet in Nederland. En dat is jammer, want het is zo mooi! Om deze vorm van fotografie voor iedereen toegankelijk te maken heb ik meerder pakketten. Je kunt al een sessie boeken vanaf € 299,00. Hoe gaaf is dat!
"Collect Moments, Not Things"

Wat is het?

Dag uit het leven

Een vorm van fotografie die nog niet zo heel bekend is in Nederland. In mijn ogen de meeste pure en echte vorm van fotografie. Afhankelijk van je geboekte sessie kom ik 2 - 8 uur bij je en leg alle kleine, maar oh zo belangrijke, momenten vast. Zie het als een minidocu van je gezin. De beelden zijn vaak zwart/wit en wat rauwer, maar spreken boekdelen. Ze laten je voelen hoe het die dag was. Leuke, maar ook grappige en emotionele momenten laten ze zien. Gewoon hoe het leven echt is.

Hoe gaat dat dan?

Ik zou bijvoorbeeld kunnen komen op zondagochtend. Iedereen wordt langzaam wakker, slaapkopjes aan de ontbijttafel, badderen, knuffelen, spelen, een wandeling maken ... gewoon doen wat jullie altijd doen en ik leg het vast. Ook kun je ervoor kiezen dat ik een dag kom een bijzonder uitstapje vastleg, of misschien een dag uit je vakantie ...

Is dat niet raar?

Meestal is het eerste kwartiertje een beetje "akward", maar daarna lijkt het net alsof ik nooit weg ben geweest. Ik stel kinderen en ouders altijd op hun gemak. Een "day in the life" sessie gaat juist om het vangen van de echte momenten. Poseren en cheesy smiles hoeft dus niet. Uiteraard is er wel ruimte om een leuke gezinsfoto te maken voor bij oma aan de muur 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Irene Hilhorst en al sinds 2009 fotograaf. Ik hou ervan om echte en pure momenten vast te leggen. Daarom richt ik mij voornamelijk op Day in The Life fotografie. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik dit mag doen. Herinneringen, verbinding, emoties en het echte leven vastleggen voor jullie. Dat is wat ik echt heel graag doe.

Wat krijg je

Je krijgt een reportage van je gezin, je eigen minidocu op USB. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je ook een album. Alle door mij gekozen en bewerkte foto's krijg je dus op hoge resolutie op USB. Printklaar, dus je kunt er zelf mee aan de slag. En je krijgt een onbetaalbare herinnering die alleen maar meer waard wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Is het wat voor mij?

De enige die dat het beste kan beoordelen ben jij. Maar als al het bovenstaande je aanspreekt denk ik wel dat je het geweldig gaat vinden. Vaak vragen mensen mij "maar is mij leven niet te saai" Nee! Natuurlijk niet. Juist de gewone momenten die je nu voor waar neemt zijn zo ontzettend belangrijk voor later. Kinderen groeien zo snel op, heel cliche, maar voor je het weet is het voorbij. En check eens bij jezelf ... weet jij nog precies wat je kind deed toen hij of zij 3 was? Dus ja! Als je nu voelt "dit is echt wat voor mij!" Boek dan snel via onderstaande link.

Enthousiast?