Sprookjesachtige winterbruiloft | Bart & Kim

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Oh wat een heerlijke bruiloft was dit. Bart en Kim wonen in New York en zochten in Nederland een romantisch kasteeltje op om te trouwen en dit te vieren met familie en vrienden. In Kasteel Weijenburg ging het gebeuren. Het hele kasteel werd gebruikt; aankleden, lunchen, de ceremonie, het eten en natuurlijk het feest. Niet alleen was dit een feestje voor alle aanwezigen, ook voor mij was dit een feest. Want wat een prachtige zalen en salons heeft Kasteel Weijenburg. Likkebaardend liep ik rond en overal zag ik wel een mooi “fotomomentje” haha. Ook het bruidspaar was natuurlijk superlief. Geen onbekenden voor me, want met het zusje van de bruid werk ik vaak samen. En ook haar bruiloft heb ik gefotografeerd. Dus er liepen ook wel wat bekende mensen rond. Gezellig dus. En mooi! Had ik dat al gezegd? Bekijk het hieronder zelf maar. Je zou toch gelijk ook een winterbruiloft willen?