Gezinsfotografie in de Soesterduinen | Irene Hilhorst Fotografie

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Soms organiseer ik een fotosessie dag. Op zo’n dag komen er ongeveer 5 ¬†gezinnen naar dezelfde locatie toe. Hierdoor kan ik de prijs wat lager maken dan een normale shoot. Deze keer organiseerde ik het in de Soesterduinen en daar kwam Kim met haar gezin naartoe. Superleuk! Het werd ene gezellige sessie. Vooral de kleinste was af en toe een clowntje en maakte iedereen aan het lachen. En hope mooi is het daar toch altijd? Ik ben gek op de Soesterduinen. Ik ben daar in de omgeving opgegroeid en verbaas me iedere keer weer hoe het toch kan dat er zo’n mooi natuurgebied gewoon om de hoek ligt. De oesterduinen dus. Als je goed oplet zul je zien dat deze plek vaker hier voorbij zal komen. Maar nu eerst de sessie van Kim en haar gezin.¬†