Wat leuk dat je er bent!

Als het goed is ben je hier terecht gekomen via the Dutch Nomad Couple. En wat vond je van hun day in the life reportage? Gaaf hè? Wil jij dat nu ook? Dan heb ik speciaal voor jou, omdat je volger bent van Angela, Tino en Philou, een toffe aanbieding voor je. Bij boeking van een halve "day in the life" sessie krijg je maar liefst € 100 korting. Wil je liever een kortere "day in the life moments" of een "lifestyle" sessie boeken van 1,5 - 2 uur, dan krijg je € 25 korting.
* deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019. De sessie vindt plaats vóór 1 oktober 2019. De aanbieding is niet geldig met andere aanbiedingen.

Wat is het?

Dag uit het leven

Een vorm van fotografie die nog niet zo heel bekend is in Nederland. In mijn ogen de meeste pure en echte vorm van fotografie. Afhankelijk van je geboekte sessie kom ik 2 - 8 uur bij je en leg alle kleine, maar oh zo belangrijke, momenten vast. Zie het als een minidocu van je gezin. De beelden zijn vaak zwart/wit en wat rauwer, maar spreken boekdelen. Ze laten je voelen hoe het die dag was. Leuke, maar ook grappige en emotionele momenten laten ze zien. Gewoon hoe het leven echt is.

Hoe gaat dat dan?

Ik zou bijvoorbeeld kunnen komen op zondagochtend. Iedereen wordt langzaam wakker, slaapkopjes aan de ontbijttafel, badderen, knuffelen, spelen, een wandeling maken ... gewoon doen wat jullie altijd doen en ik leg het vast. Ook kun je ervoor kiezen dat ik een dag kom een bijzonder uitstapje vastleg, of misschien een dag uit je vakantie ...

Is dat niet raar?

Meestal is het eerste kwartiertje een beetje "akward", maar daarna lijkt het net alsof ik nooit weg ben geweest. Ik stel kinderen en ouders altijd op hun gemak. Een "day in the life" sessie gaat juist om het vangen van de echte momenten. Poseren en cheesy smiles hoeft dus niet. Uiteraard is er wel ruimte om een leuke gezinsfoto te maken voor bij oma aan de muur 🙂

Wie ben ik?

Ik ben Irene Hilhorst en al sinds 2009 fotograaf. Ik hou ervan om echte en pure momenten vast te leggen. Daarom richt ik mij voornamelijk op Day in The Life fotografie. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik dit mag doen. Herinneringen, verbinding, emoties en het echte leven vastleggen voor jullie. Dat is wat ik echt heel graag doe.

Wat krijg je

Je krijgt een reportage van je gezin, je eigen minidocu op USB. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je ook een album. Alle door mij gekozen en bewerkte foto's krijg je dus op hoge resolutie op USB. Printklaar, dus je kunt er zelf mee aan de slag. En je krijgt een onbetaalbare herinnering die alleen maar meer waard wordt naarmate de tijd verstrijkt.

Is het wat voor mij?

De enige die dat het beste kan beoordelen ben jij. Maar als al het bovenstaande je aanspreekt denk ik wel dat je het geweldig gaat vinden. Vaak vragen mensen mij "maar is mij leven niet te saai" Nee! Natuurlijk niet. Juist de gewone momenten die je nu voor waar neemt zijn zo ontzettend belangrijk voor later. Kinderen groeien zo snel op, heel cliche, maar voor je het weet is het voorbij. En check eens bij jezelf ... weet jij nog precies wat je kind deed toen hij of zij 3 was? Dus ja! Als je nu voelt "dit is echt wat voor mij!" Boek dan snel via onderstaande link.

Enthousiast?