Vintage wedding | Coby & Jasper

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Twee creatievelingen die gaan trouwen … dat is een feestje! Wat denk je van vintage zakdoekjes voor de tranen van de dames tijdens de ceremonie, wegwijzers van hout, origami vogeltjes in de bomen en ook aan een geweldige danstekst op de dansvloer is gedacht. Magisch. Ja, ik denk dat ik deze dag wel zo kan noemen.  Jasper en Coby trouwden tussen hoge bomen midden in de natuur. Echt superromantisch. En wat hou ik toch van de liefde die er op zo’n dag vanaf spat. Zo fijn om naar te kijken en het vast te mogen leggen. Ook hier weer wat traantjes weggepinkt … gelukkig heb ik dan mijn camera bij me om achter te verschuilen. Maar ja, ik ben nu eenmaal een emotiefotograaf, dus om het vast te leggen moet ik het ook wel voelen 🙂 Geniet van deze heerlijke zomerse vintage bruiloft. Heb jij ook ineens zo’n zin om te trouwen of een zomers feestje te geven?