Sparsessie met Irene

Onderwerp

Dat kan vanalles zijn. Waar loop je tegen aan? Misschien heb je een tof idee en wil je daar over sparren. Heb je een droom die je nu eindelijk waar wilt gaan maken, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je op reis met je gezin en kun je wel wat hulp gebruiken? Heb je een concreet actieplan nodig om ergens mee te beginnen of mee verder te gaan? Ben je ook multipotentialite en wil je daar eens richting aan geven? Misschien is het heel iets anders. Laat het me weten en ik kan je vertellen of ik je kan helpen.

1,5 uur sparren

De sessie vindt plaats in het Westland, Rotterdam of Delft. En anders via Skype. 

We spreken af op een inspirerende creatieve plek als we niet Skypen.

Actieplan

Je loopt weg met een concreet actieplan. We gaan aan de slag met jouw idee, plan of met je droom en diezelfde dag zet je je eerste stap naar die droom of ga je aan de slag met de oplossing van jouw probleem.

Wat doe ik

Ik ben een kei in buiten de lijntjes denken. En dat ga ik ook doen tijdens je sessie. En ik ga je helpen met een actieplan als je daar behoefte aan hebt. Het is een inspiratie sessie waar je ook nog eens concrete handvatten krijgt als je dat nodig hebt.

Inspiratie & Motivatie

Een schop onder je kont

Ervaringsdeskundige als het gaat om ideeën uitvoeren, nieuwe plannen maken, dromen waarmaken en buiten de lijntjes denken en handelen.

Als je nu voelt: dat wil ik ...

DOEN!