Ibiza Lifestyle gezinsfotografie

Irene Hilhorst-9898-2
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Wauw, deze gezinsfotoshoot was zo fijn. Niet alleen zijn het superlieve mensen ook de locatie was geweldig. Ibiza it was! Nadat ik in een oproep had gezegd dat ik op Ibiza was en graag een fotoshoot daar wilde doen reageerde Carolien meteen.” Yes! Wij zijn dan ook op Ibiza, we willen graag een fotosessie doen.” We spraken af op een te gekke locatie ergens op het eiland. Op google had ik natuurlijk al een beetje gekeken naar deze locatie, maar in het echt was het nog veel mooier. De roestkleurige rotsen, het witte zand en de blauwe zee waren de perfecte plek voor deze leuke gezinssessie. De dames Fien en Puk kende ik al, dus opwarmen was niet nodig. Alsof ik dagelijks bij ze was gingen ze lekker hun gang. En ik maakte ondertussen de foto’s. Heerlijk vind ik dat. Gewoon lekker je ding doen en genieten van elkaar. Hieronder het resultaat. 

Enthousiast? Neem voor meer informatie contact met me op.